Apple-uutuudet

Tutustu viimeisimpiin Apple-uutuuksiin, kuten iPhone 14 -sarjaan sekä uusiin Apple Watch Series 8 ja Apple Watch Ultra -älykelloihin. Valitse ja tilaa joukosta omasi.

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Kuule Apple-uutuuksista ensimmäisenä

  Tilaa uutiskirje
  Apple uutuudet kokoelma 500x500
  Apple iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max
  Apple iPhone 14 Pro

  Apple iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max

  iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Ylivertaista pro-tasoa. 48 MP:n pääkamera ikuistaa yksityiskohdat uskomattoman tarkasti. Dynamic Island ja aina päällä oleva näyttö tarjoavat täysin uudenlaisen iPhonen käyttökokemuksen.

  Apple iPhone 14 ja iPhone 14 Plus
  Apple iPhone 14

  Apple iPhone 14 ja iPhone 14 Plus

  iPhone 14 ja iPhone 14 Plus – iso ja isompi. Isosti uusitut kamerat, uskomattomat kuvat. Parempaa kuvaa joka valossa. Super Retina XDR OLED ‑näyttö tuottaa kirkkaat valkoiset, syvät mustat ja luonnolliset värit sekä terävät yksityiskohdat.

  Apple Watch Ultra
  Apple Watch Ultra

  Apple Watch Ultra

  Kaikkien aikojen järein Apple Watch on täällä. Apple Watch Ultra on suunniteltu vaelluslajeihin, vesiurheiluun ja kestävyysharjoitteluun. Tutustu uskomattomaan Apple Watch Ultraan ja tilaa omasi nyt.

  Apple Watch Series 8
  Apple Watch Series 8

  Apple Watch Series 8

  Tervettä kehitystä. Tärkeä apuvälineesi on nyt entistä tehokkaampi. Uusi ruumiinläm­möntunnistus tarjoaa naisille tarkempia terveystietoja.

  Apple AirPods Pro
  Apple AirPods Pro

  Apple AirPods Pro

  Nauti kirkkaista ja selkeistä ylä-äänistä sekä syvästä ja vivahteikkaasta bassosta. Parannettu aktiivinen taustamelun vaimennus ja mukautuva läpikuuluvuus vähentävät aiempaa enemmän ulkoisia ääniä.

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

  Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 15.9.2022 ehjälle ja toimivalle laitteelle.

  Omenasato on kypsynyt

  Syksyn 2022 Apple Event -julkaisutilaisuudessa julkaistiin uusi iPhone 14 -sarja. Sarja pitää sisällään neljä uutta mallia, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max, jotka hurmaavat teholla ja uskomattomalla suorituskyvyllä. Lisäksi tilaisuudessa päivänvalon näkivät uudet Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra ja Apple Watch SE -älykellot sekä Apple AirPods Pro -kuulokkeet.

  Maaliskuun 2022 Apple Event -striimissä julkaistiin huippusuositun iPhone SE -puhelimen uusi 3. sukupolvi, iPhone SE 2022, jossa on mm. iPhone 13 -malleista tuttu A15 Bionic siru sekä nopeat 5G-yhteydet. Lisäksi julkistuksessa nähtiin iPhone 13 ja iPhone 13 mini malleille uusi vihreä väri sekä iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max malleille upea vuorimännynvihreä väri. Myös tablettirintamalla nähtiin uutta, kun uusi iPad Air M1 -sirulla näki päivänvalon.

  Aiemmin syyskuussa 2021 Apple julkaisi vinon pinon uutuuspuhelimia, tabletteja sekä älykelloja.

  Uusi iPad sekä iPad mini sisältävät iPadOS15 -käyttöjärjestelmän. Uudistunut iPad on entistä parempi ja nyt myös iPad Minissä on USB-C -portti sekä 5G-yhteydet.

  Kun toivelistalla on immersiivinen äänielämys, tutustu HomePodiin ja HomePod miniin. HomePod tarjoaa uskomattoman äänen älykkäillä ominaisuuksilla.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin