Cyber Monday

Cyber Monday on käynnissä! Katso uusimmat tarjoukset ja tilaa heti – tarjoukset ovat voimassa vain tänään. Toimitukset Postiin tai pakettiautomaattiin nyt 0 €.

Salainen etu

Huippudiilejä liittymistä

Katso salainen Cyber Mondayn liittymäetusi. Puhelinnumerosi toimii etukoodina.

Katso etusi
21-08-teliafi-huippudiili-400x400
Salainen etu

Kurkkaa salainen mobiililaajakaistaetusi

Nappaa itsellesi mobiililaajakaista Cyber Mondayn huippuhintaan. Puhelinnumerosi toimii etukoodina.

Katso etusi
22-05-B2C-teliafi-LMP-banner-promo-MBB-256x256
Laajakaista

Laajakaistan tilaajalle Lidl-lahjakortti

Tilaa vakaa nettiyhteys kotiisi ja saat 30 € Lidl-lahjakortin kaupan päälle.

Tilaa nyt
22-03-B2C-teliafi-HBB-magnolia-card-360x360-v2

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Niin paljon viihdettä, ettei töllöön mahdu
  C More + V film

  Niin paljon viihdettä, ettei töllöön mahdu

  Näe kaikki C Moren ja V filmin tarjonta: leffoja, sarjoja ja dokkareita. Tilaa C More + V film Telia TV:seen 19,90 €/kk 6kk ajan, jonka jälkeen 24,90 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

  Kokeile C Morea maksutta
  Liittymäasiakkaille

  Kokeile C Morea maksutta

  Liittymäasiakkaana katsot C Moren laatusarjoja ja leffoja veloituksetta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk, jonka jälkeen 8,95 €/kk (norm 12,95 €/kk).

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

  Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 15.9.2022 ehjälle ja toimivalle laitteelle.

  Miten hyödyn Cyber Mondaysta?
  Cyber Monday

  Miten hyödyn Cyber Mondaysta?

  Nauti edullisista hinnoista ja tee huomattavia säästöjä itse, ja hyödynnä Cyber Monday -tarjoukset hankkimalla esimerkiksi joululahjat edulliseen hintaan kampanjan aikana. Saat myös pitkäaikaista säästöä hankkimalla tarjoushintaisen liittymän.

  Mikä ihmeen Cyber Monday 2022?

  Cyber Monday 2022 -tarjousjuhlaa vietetään maanantaina 28.11.2022. Mutta mikä shoppailijoiden "pyhäpäivä" Cyber Monday oikein on, ja mihin sen viettäminen perustuu?

  Cyber Monday, kuten monet muutkin shoppailumerkkipäivät, on lähtöisin Yhdysvalloista. Cyber Monday -päivää vietetään aina yhdysvaltalaisen Thanksgiving-juhlapäivän jälkeisenä maanantaina. Cyber Monday seuraa aina kansainvälisestikin suuren hypen aiheuttavaa Black Friday -shoppailupäivää, joka ajoittuu vuonna 2022 perjantaille 25.11.2022.

  Toisin kuin esimerkiksi Kiinasta lähtöisin olevalla Singles' Day -shoppailupäivällä, Cyber Mondayllä ei ole suurempaa ideologiaa tai merkitystä taustallaan. Cyber Monday lanseerattiin tarkoituksenaan potkaista kaupan joulusesonki kunnolla käyntiin.

  Mitä parhaat Cyber Monday -tarjoukset ovat?

  Cyber Monday -päivälle ominaista ovat järjettömän edulliset tarjoukset. Parhaat Cyber Monday -tarjoukset nappaat, kun painat tarjouspäivän päivämäärän muistiisi ja tutustu Cyber Monday -tarjouksiin jo aamun sarastaessa.

  Minkälaisia Cyber Monday -tarjouksia sinä toivot löytäväsi? Kannattaa tehdä shoppailulista jo valmiiksi, sillä tsäänssit ovat, että löydät unelmien tuotteesi Cyber Mondayn tarjousvalikoimasta! Viimeisimmät Cyber Monday -tarjoukset pitivät sisällään esimerkiksi alehintaisia puhelimiakaiuttimiatietokoneita sekä älykelloja. Cyber Mondayn alevalikoima ei suinkaan koostu mistään varaston jämävalikoimasta, vaan tarjoustuotteiden valikoimasta löytyy viimeisintä huippuelektroniikkaa.

  Kannattaa myös tilata uutiskirjeemme, ja näin saat tiedon alennustuotteista ensimmäisten joukossa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin