Telia Outlet

Telia Outletista voit tehdä löytöjä valikoimasta poistuvista tuotteista ja hyödyntää tuntuvat alennukset. Maksa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Voit myös hyödyntää Vaihtodiiliä. Tuotteet ovat uusia ja käyttämättömiä ja niissä on normaali uuden tuotteen takuu. Toimi nopeasti, sillä viimeisiä viedään – outlet-hinnat ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Salainen huippudiili sinulle

  Salainen huippudiili sinulle

  Tilaa uusi liittymä tai päivitä nykyinen liittymäsi 5G-aikakaudelle. Puhelinnumerosi toimii etukoodina!

  Kokeile C Morea maksutta
  Liittymäasiakkaille

  Kokeile C Morea maksutta

  Liittymäasiakkaana katsot C Moren laatusarjoja ja leffoja veloituksetta 3 kk ajan, jonka jälkeen 8,95 €/kk (norm. 12,95 €/kk).

  Laajakaista

  Tilaa laajakaista

  Tutustu ja tilaa nopea netti kotiin – pelikäyttöön, peruskäyttöön tai perheen lukuisille laitteille.

  Tilaa
  22-03-B2C-teliafi-HBB-magnolia-card-360x360-v2

  Löytöjä Telia Outletista

  Telia Outletista löydät valikoimastamme poistuvat laitteet reiluilla alennuksilla. Voit hyödyntää Vaihtodiiliä muuttamalla vanhan laitteesi rahaksi. Outletin valikoiman lisäksi tutustu myös valikoimamme puhelimiin, kuulokkeisiin, kaiuttimiin, tietokoneisiin, tietokonetarvikkeisiin sekä älykelloihin. Tarkista myös muut laitetarjoukset. Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. kampanjoista, asiakaseduista, sekä myös aika ajoin alennuskoodeja.

  Puhelinliittymä jokaiseen tarpeeseen

  Kun laiteasiat on kunnossa, on aika tarkistaa puhelinliitymä ajan tasalle. Liittymän voit valita tarpeesi mukaan. Oletpa sitten netin satunnaiskäyttäjä tai aktiivinen nettisurffailija, löydät meiltä täydellisen liittymän käyttöösi. Meiltä löydät myös niin liittymän lapselle kuin prepaid-liittymänkin.

  Rajaton-liittymiemme kanssa sinun ei tarvitse huolehtia roaming-maksuista, sillä netin käyttö on rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Lue lisää netin käytöstä ulkomailla verkkosivuiltamme.

  Yhteys jokaiseen koneeseen

  Jotta saat kaiken irti tietokoneestasi, huolehdi, että kotisi nettiyhteys on kunnossa. Kodin netiksi hyvä valinta on kiinteä laajakaista. Tutustu myös huippunopeaan 5G-nettiin. Liikkuvaan käyttöön puolestaan mobiililaajakaista on kätevä valinta.

  Sisältöä laitteisiin

  Sisältöä laitteisiisi saat Telia Playn ja C Moren valikoimasta. Valittavanasi on viihdettä, lätkää ja muuta urheilua sekä paljon muuta. Seuraa lempi sarjojasi ja kannusta suosikki Liiga- tai NHL-joukkuettasi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin