Apple iPhone 13

Uudet iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max sisältävät salamannopean A15 Bionic -sirun sekä huippunopeat 5G-yhteydet. Nyt saatavilla myös uudet upeat vihreän sävyt.

kuvitus kuva aiheesta Apple iPhone 13

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
  5G

  Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

  Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä. Lisäksi 5G-liittymäasiakkaana saat C Moren sarjat ja leffat 12 kk 0 € (norm. 8,95 €/kk).

  Vanha iPhonesi on rahaa
  Vaihtodiili

  Vanha iPhonesi on rahaa

  Kun ostat uuden iPhone -puhelimen ja tuot meille vanhan iPhonesi, saat reilun hyvityksen. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 15.9.2022 ehjälle ja toimivalle laitteelle.

  iPhone 13

  Apple iPhone 13 -mallit ovat huomattavan samanlaisia koon sekä muotoilun suhteen verrattuna iPhone 12 -malleihin. iPhone 13 -mallin näytössä oleva kameran lovi on kuitenkin hieman aiempia malleja pienempi. Kaikki neljä iPhone 13 -mallia ovat lisäksi IP68-sertifioituja kestämään vettä, eli ne ovat ns. vedenkestäviä puhelimia. Lisäksi maaliskuussa 2022 iPhone 13-sarjaan julkaistiin uudet upeat värit: vihreä ja vuorimännynvihreä.

  iPhone 13 -mallit pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin. Kaikki iPhone 13 -mallit on lisäksi varustettu uudella A15 Bionic -sirulla, kirkkaammilla näytöillä sekä huomattavilla kameraparannuksilla. Esimerkiksi iPhone 13 Pro sekä iPhone 13 Pro Max -mallit lupaavat yksityiskohtaisempia kuvia kaikissa valaistusolosuhteissa. Pro-malleissa on nyt yötila jokaisessa kamerassa, minkä lisäksi myös makrokuvaus on nostettu täysin uudelle tasolle.

  Muista myös suojata uusi iPhone 13 -puhelimesi kolhuilta ja kömmähdyksiltä. Meiltä löydät Apple-puhelimille sopivat suojakuoret ja suojalasit.

  Katso myös muut puhelimet Applelta. Valikoimastamme löydät esimerkiksi kaikki iPhone 12 -mallit, eli iPhone 12iPhone 12 miniiPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max. Tutustu myös aikaisempiin iPhone-malleihin, kuten iPhone 11iPhone 11 Pro sekä iPhone SE. Lisäksi Telia Recycled -kierrätyspuhelimista löydät kunnostetut ja tarkistetut käytetyt iPhonet.

  Jos kiikareissasi on kaikkein uusin iPhone, tutustu syksyllä 2022 julkaistuihin iPhone 14 -malleihin, jotka julkaistiin 7.9. pidetyssä Apple Eventissä. Löydät valikoimastamme kaikki neljä uutta mallia: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max.

  iPhone 13 -mallin kumppaniksi

  Kun uusi iPhone 13 tai muu omppumalli on valittu, olisiko aika päivittää myös yhteydet ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat liittymät, huippunopeat 5G-liittymät sekä näppärät prepaid-liittymät. Kodin yhteysvaihtoehdoiksi tarjolla ovat esimerkiksi kiinteä laajakaista5G-netti taikka mobiililaajakaista.

  Eri iPhone-mallien lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut Applen tuotteet. Tutustu esimerkiksi eri Apple Watch -kelloihin. Löydät valikoimastamme muun muassa Apple Watch Series 6, Apple Watch SEApple Watch 7 sekä suurimmat Apple Watch Series 8 ja Apple Watch Ultra -kellosarjat.

  Löydät meiltä myös MacBook-kannettavat sekä iPad-tabletit. Tutustu esimerkiksi MacBook Air ja MacBook Pro -kannettaviin, sekä iPad ProiPad Air ja iPad Mini -tabletteihin. Uuden iPhone-puhelimen kanssa sopiva kumppani ovat myös yhteensopivat Apple-kuulokkeet, kuten esimerkiksi Apple AirPods Pro tai Apple AirPods.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin