Samsung Galaxy -puhelimet

kuvitus kuva aiheesta Samsung Galaxy -puhelimet
Galaxy Unpacked

Galaxy Unpacked 1.2. klo 20.00

Ikuista eeppisiä hetkiä ja nouse parrasvaloihin. Älä missaa lanseeraustapahtumaa 1.2. klo 20.00.

Ilmoittaudu nyt
samsung-galaxy-unpacked-crosslink

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Samsung

  Kuule Samsung-uutuuksista ensimmäisenä

  Tilaa uutiskirje
  22-11-eShop-Samsung-puhelimet-bannerPromo-500x500
  Valmistaudu eeppisiin öihin
  Samsung Galaxy

  Valmistaudu eeppisiin öihin

  Ikuista eeppisiä hetkiä ja nouse parrasvaloihin. Älä missaa lanseeraustapahtumaa 1. helmikuuta 2023. Voit ilmoittautua ja katsoa lanseerauksen livenä samsung.com-sivuilla.

  Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
  5G

  Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

  Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä. Lisäksi 5G-liittymäasiakkaana saat C Moren sarjat ja leffat 12 kk 0 € (norm. 8,95 €/kk).

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

  Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 15.9.2022 ehjälle ja toimivalle laitteelle.

  Valitse oma Samsung Galaxysi

  Valikoimasta Samsung Galaxy -puhelimia löytyy sopiva puhelinmalli jokaiselle. Vaihtoehtoja on pelikäyttöön soveltuvista tehomyllyistä sekä pöly- ja roiskevesisuojatuista puhelimista aina luotettaviin peruspuhelimiin asti.

  Huippuluokan suorituskykyä kaipaaville kevään 2020 Samsung-uutuudet tarjoavat houkuttavia vaihtoehtoja. Uutuuksiin kuuluvat Samsung Galaxy S20 sekä Samsung Galaxy S20+ ovat sähäköitä tehopakkauksia, jotka hurmaavat sulavalla käyttökokemuksellaan. S20-sarjaan kuuluu myös Samsung Galaxy S20 Ultra, jonka edistyksellinen hämäräkuvaus sekä hämmästyttävä, 100-kertainen zoomi ilahduttavat vaativaakin kuvaajaa.

  Viimeisimpien Samsung-puhelinten lisäksi kannattaa tutustua esimerkiksi Samsung Galaxy Note10+, Samsung Galaxy Note10, Samsung Galaxy S10Samsung Galaxy S10+ ja Galaxy S10+ Performance edition -malleihin. Vai olisiko uusi Samsung-suosikkisi kenties jokin huokeammista A-sarjan Samsung-puhelimista, kuten Galaxy A40 tai Galaxy A70 tai Galaxy A10?

  Tutustu myös jännittäviin, taittuvanäyttöisiin Samsung-puhelimiin Samsung Galaxy Z Fold3 sekä Samsung Galazy Z Flip3 sekä uusimpiin Samsung Galaxy Z Flip4 ja Galaxy Z Fold4 -malleihin.

  Samsung-puhelimet kaikilla herkuilla

  Lähes aina kaikkialla mukana oleva puhelin kannattaa myös suojata hyvin. Tutustu esimerkiksi alkuperäisiin Samsung-puhelimien suojakuoriin ja -koteloihin. Samsung-puhelimen kaveriksi voi myös hankkia Galaxy Watch -älykellon. Etenkin eSIM-ominaisuuden omaavat älykellot ovat käteviä, koska silloin voit useissa tilanteissa jättää Samsung-puhelimesi kotiin ja pärjätä pelkällä kellolla. Tutustu myös Samsung Galaxy Watch5 ja Samsung Galaxy Watch5 Pro -uutuusmalleihin.

  Kun videoiden katselu pelkältä Samsung-puhelimen näytöltä reissussa ei enää riitä, Samsung-tabletti tuo elämykseen lisää pikseleitä. Kotona taas kannattaa panostaa sarjojen ja leffojen katsomiseen oikein kunnolla esimerkiksi Samsung-televisiolla.

  Samsung Galaxy -puhelimen luottokumppani äänentoistoon ovat Samsung-kuulokkeet. Bluetooth-ominaisuudella varustetut Samsung Galaxy Buds 2 ja Samsung Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeet istuvat miellyttävästi korvaan ja tarjoavat täyteläistä äänentoistoa.

  Kun uusi Samsung-puhelin on hankittu, päivitä samalla puhelinliittymäsi ajan tasalle. Liittymät sekä prepaid-liittymät löydät liittymät-osiostamme. Löydät mieltä myös kiinteän laajakaistan kotiin sekä näppärät mobiililaajakaistat.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin