AppleiPhone 11MHDA3FS/A

 • Upea kaksoiskamera, jossa ultralaajakulma, yötila, HDR ja terävä 4K -videokuvaus
 • Valovoimainen ja kirkas 6,1 tuuman Liquid Retina LCD-näyttö
 • A13 Bionic -siru takaa tinkimättömän suorituskyvyn
 • IP68-sertifikaatti:vedenkestävä jopa 2 metriin asti

VäriMusta

Muisti64 Gt

Tämän tuotteen ostajalle

22-04-B2C-eshop-vaihtodiili-kampanja-ikoni-500x500prosentti
30 euron ekstravaihtohyvitys

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6,1"

   Näyttö

  • 12 MP

   Etukamera

  • 2 x 2 MP

   Takakameraa

  • IP68

   Vedenkestävyys

  Apple iPhone 11 - juuri oikea määrä kaikkea

  Apple iPhone 11 sopii vaativaankin makuun - siinä on juuri oikea määrä kaikkea. Huippulaadukas kaksoiskamerajärjestelmä takaa kuvien onnistumisen kaikissa olosuhteissa ja koko päivän kestävä akku pitää huolen siitä, että puhelin on mukana menossa pitkänkin päivän. Apple iPhone 11 on aina hetkessä käyttö­valmis.

  Uusi kaksoiskamerajärjestelmä

  Uudella kaksoiskamerajärjestelmällä on vaikeaa ottaa huonoja kuvia. Apple iPhone 11 laajentaa kuvan laajakulmasta ultralaajakulmaan. Uudistettu käyttöliittymä näyttää ultralaajakulmakameran avulla myös kuvan ulkopuoliset tapahtumat ja mahdollistaa niiden tallentamisen. Ultralaajakulmakamera tallentaa neljä kertaa normaalia laajemman näkymän. Videoiden kuvaaminen ja editoiminen onnistuu yhtä helposti kuin perinteisten valokuvienkin ottaminen ja muokkaaminen. Apple iPhone 11 on yksi maailman suosituimmista kameroista - nyt täysin uudella kuvakulmalla.

  Kuvaa onnistuneesti kaikissa olosuhteissa

  Hämärässä kuvaamisen ei tarvitse olla tuurista kiinni. Yötila on uusi Apple iPhone 11:n uusi ominaisuus, joka menee automaat­tisesti päälle, jotta saat upeita kuvia myös hämärässä valaistuksessa. Salamaa ei tarvita, värit ovat luonnollisempia ja kuvat kirkkaampia.

  Voit aloittaa videon kuvaamisen hetkessä QuickTake-toiminnolla. Voit kuvata helposti pitämällä suljinta painettuna valokuvaustilassa. Jatka sitten kuvausta pyyhkäisemällä oikealle. Jos kuvaat ulkona, A13 Bionic -sirun koneoppiminen voi seurata automaat­tisesti liikkuvaa kohdetta.

  Uusia näköaloja muotokuvaukseen

  Apple iPhone 11:n kaksi kameraa saavat yhteistyössä aikaan upeita kuvia, sillä niissä on uusia muotokuvavaihtoehtoja ja enemmän valaistussäätimiä. Muotokuvatila soveltuu erinomaisesti sekä kaksi- että nelijalkaisten kuvaamiseen.

  Yläsävyvalo mono ‑tehoste muuttaa iOS 13:ssa muotokuvat kauniiksi, studiotasoisiksi mustavalkokuviksi. Muoto­kuva­valon voimakkuutta säätämällä voit luoda haluamasi tyylin ja muuttaa kuvauskohteisiin osuvan valon voimakkuutta.

  Älykäs HDR-toiminto

  Koneoppimisen ansiosta HDR on älykkäämpi kuin koskaan aikaisemmin. Se tunnistaa ihmiset ja käsittelee heitä eri tavoin kuin muita kuvassa näkyviä elementtejä. Niinpä korostukset ja varjostukset näkyvät kasvoilla kauniisti ja ihonsävyt näyttävät luonnollisilta. Myös esimerkiksi taustalla näkyvä upea auringonlasku näyttää edelleen vaikuttavalta.

  Esittelyssä slofie

  Kaikki näyttää siistimmältä 120 fps nopeudella, sanoisitpa sitten ”muikku”, vilkuttaisit tervehdyksen tai heilauttaisit tukkaasi tuulessa. Saat selfieihisi lisää sisältöä uuden 12 Mpix TrueDepth-kameran ansiosta. Käännä Apple iPhone 11 vaakatasoon, niin kamera mahduttaa enemmän kuvaan mukaan loitontamalla automaat­tisesti.

  Mukana menossa koko päivän

  Apple iPhone 11 sopii aktiiviselle älypuhelimen käyttäjälle, sillä se sisältää erittäin tehokkaan akun. Laitteisto ja ohjelmisto toimivat yhdessä hyödyntääkseen akkua mahdol­lisimman tehokkaasti. Puhelimen nopean sirun ansiosta akku kestää koko päivän ja pikalataus mahdollistaa akun täyteen lataamisen lyhyemmässä ajassa. Erikseen myytävällä 18 W pikalaturilla voit ladata akun jopa 50 prosenttiin vain 30 minuutissa. iPhonen voi ladata myös langattomasti laskemalla sen mille tahansa Qi-hyväksytylle laturille.

  Akun keston lisäksi Apple iPhone 11 -mallista löytyy yksi kestävimmistä älypuhelimen laseista. Etu- ja takalasi on vahvistettu kaksinkertaisella ioninvaihtoprosessilla. Puhelin on vesitiivis kaksi kertaa aiempaa syvemmälle: iPhone 11 on vesitiivis jopa 2 metriin saakka 30 minuutin ajan.

  Pro-tason siru

  Apple iPhone 11:ssä on erittäin nopein äly­puhelimen siru. A13 Bionic -siru on niin tehokas, että saat kaiken tehtyä nopeasti ja sujuvasti. Lisäksi se toimii mahdol­lisimman energiatehokkaasti, joten puhelimen akku kestää kauemmin. A13 Bionic -siru on tehokkuudessaan aivan omassa luokassaan.

  Helppo ja turvallinen kasvojentunnistus

  Puhelin sisältää helppokäyttöisen ja turvallisen kasvojentunnistuksen. Face ID avaa iPhonen lukituksen hetkessä ja on jopa Touch ID:tä turvallisempi. Kirjaimellisesti yhdellä vilkaisulla pääset kirjautumaan sovelluksiin, käyttämään tilejä ja maksamaan Apple Paylla. Kasvojentunnistuksen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

  Kasvojentunnistus ei tallenna tai jaa kuvaasi. Kun lähetät iMessagen tai soitat FaceTime-puhelun, tietosi salataan. Kartat-sovellus kertoo sinulle olinpaikkasi jakamatta tietoa muille.

  Tunnusta väriä

  Apple iPhone 11 -mallissa on Liquid Retina LCD ‑näyttö. Tarkalla reunasta reunaan ulottuvalla näytöllä kaikki näyttää upealta. True Tone säätää valko­tasapainon vallitsevan valon värilämpötilaa vastaavaksi.

  Jaa. Löydä. Pelaa. Tarkemmin kuin koskaan.

  Ultra Wideband -tekno­logia tulee iPhoneen. Applen suunnittelema uusi U1-siru käyttää Ultra Wideband ‑tekno­logiaa sijainnintunnistukseen. Sen ansiosta iPhone 11 voi paikantaa tarkasti muut U1-varustetut Apple-laitteet. Ajattele GPS:ää oman huoneesi mittakaavassa. Jos haluat jakaa tiedoston jonkun kanssa AirDropilla, osoita iPhonellasi hänen iPhoneaan, niin näet hänet listasi kärjessä.

  Muita ominaisuuksia

  Apple iPhone 11:ssä on tilaääni, joka tuottaa elämyksellisen kokemuksen simuloimalla tilaääntä. Lisäksi puhelimesta löytyy Dolby Atmos ‑ääni: ääni liikkuu ympärilläsi 3D-tilassa ja luo vaikutelman, että olisit itse tapahtumien keskellä. Voit yhdistää yhteen iPhoneen kahdet AirPodit tai Beats-kuulokkeet.

  Puhelimesta löytyy erittäin nopea Wi-Fi 6 (802.11ax), jolla voit ladata jopa 38 % aiempaa nopeammin. Apple iPhone 11:ssa on myös yksi parhaita maailmanlaajuisia roamingeja: jopa 30:lla 4G LTE -kaistalla.

  Puhelimesta löytyy kätevä kaksois-SIM eSIMillä. Voit pitää yhden puhelinnumeron työtä ja toisen muuta elämää varten.

  iPhone_11_P_5

  Vesitiiviys

  Tehty kestämään roisketta ja tuisketta

  Vesitiivis kaksi kertaa syvemmälle kestävällä IP68-luokituksella. iPhone 11 on vesitiivis jopa 2 metrin syvyyteen saakka enintään 30 minuutin ajan.

  iPhone_11_Pro_Max_MG_5

  Akku

  Iskussa koko päivän

  Koko päivän kestävällä akulla voit toistaa videoita jopa 17 tunnin ajan ja kuunnella musiikkia jopa 65 tuntia. Laitteisto ja ohjelmisto toimivat yhdessä hyödyntääkseen akkua mahdollisimman tehokkaasti.

  iPhone_11_Pro_SG_1

  Kamera

  12 MP:n pääkameralla ikuistat hetken kuin hetken

  Etu-, laajakulma- sekä ultralaajakulmakamerassa toimiva Deep Fusion -prosessointi ja digitaalinen zoomaus mahdollistavat entistä laadukkaammat kuvat jokaiseen tilanteeseen.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Tuotteen tyyppi

  Älypuhelin

  Valmistajan mallinumero

  A2221

  Koko tai muoto

  Kosketus

  Suojaus

  Pölytiivis, roiskevedenpitävä, vedenkestävä

  Leveys

  75.7 mm

  Syvyys

  8.3 mm

  Korkeus

  150.9 mm

  Paino

  194 g

  Rungon väri

  Musta

  SAR-arvo

  0,99 W/kg (vartalo), 0,95 W/kg (pää)

  Matkapuhelin

  Tekniikka

  WCDMA (UMTS) / GSM

  Mobiilidatayhteys

  4G

  Palvelun tarjoaja

  Ei määritelty

  Käyttöjärjestelmä

  iOS 13

  Älykäs apuohjelma

  Siri

  Navigointi

  GPS, GLONASS

  SIM-kortin tyyppi

  Nano SIM, Elektroninen SIM-kortti (e-SIM)

  SIM-korttien lkm.

  Kaksois-SIM

  Maksutekniikka

  Apple Pay

  Input-tekniikka

  Multi-touch

  Verkko

  Tiedonsiirto

  GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, HSPA+, LTE, DC-HSDPA, LTE Advanced, VoLTE, FDD-LTE, TDD-LTE, VoWiFi, Gigabitin LTE

  2G-kaista

  GSM 850/900/1800/1900

  4G LTE-kaista

  Kaista 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, kaista 11, Kaista 12, Kaista 13, Kaista 17, Kaista 18, Kaista 19, Band 20, Band 21, Band 25, Band 26, Band 28, Band 29, Band 30, Band 32, Band 34, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Kaista 42, Band 46, kaista 48, Band 66

  4G LTE-taajuus

  FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 1500, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 alempi, FDD 800 ylempi, FDD 800 DD, FDD 1500 upper, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 700d, FDD 2300 WCS, FDD 1500 L, TDD 2000, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, TDD 3500, TDD 5150, TDD 3600, FDD 1700 - 2110 AWS-3

  Langaton liitäntä

  NFC, Bluetooth 5.0, IEEE 802.11ax

  Puhelinominaisuudet

  Puhelintoiminnot

  Kaiutinpuhelin, äänenhallinta, soiton ajastin, kokouspuhelu, lentotila, äänivalinta, värinähälytys

  Sensorit

  Kiihtyvyysmittari, ympäristön valon anturi, lähestymisanturi, kolmen akselin gyroanturi, digitaalinen kompassi, barometri

  Turvalaitteet

  Kasvontunnistus

  Lisäominaisuudet

  Kaukokirjoittimen kanssa yhteensopiva, FaceTime, iCloud Photo Sharing, MIMO-tekniikka, Wi-Fi-puhelu, iBeacon microlocation, QuickType keyboard, Apple TV -tuki (2. tai uudempi), Neural Engine, AirPlay Mirroring

  Mediasoitin

  Tuetut digitaaliset äänistandardit

  Audible, MP3, FLAC, Apple Lossless, AC-3, AAC-LC, LPCM, HE-AAC, Audible AAX, Audible AAX+, suojattu AAC, EAC3, HE-AAC v2

  Tuetut digitaalivideostandardit

  M-JPEG, H.264, HEVC, MPEG-4 Part 2, HEIF

  Äänen parannus

  Dolby Digital Plus sound, Dolby Digital sound

  Suoritin

  Tyyppi

  Apple A13 Bionic

  Prosessorin ydinten määrä

  6 ydintä

  Muisti

  Sisäisen muistin kapasiteetti

  64 Gt

  Etukamera

  Anturin resoluutio

  12 megapikseliä

  Anturityyppi

  BSI

  Linssityyppi

  Laajakulmalinssi

  Linssin aukko

  F/2.2

  HDR-tila

  Älykäs HDR

  Erityistehosteet

  Luonnollinen, High Key, Studio, Contour, Stage, Stage Mono

  Kasvojen tunnistus

  Kasvojen tunnistus

  Kameratilat

  Burst mode, Timer mode, pystytila, Live Photos, Syvyystila, Muotokuvatila edistyneellä bokeh-efektin ja syvyyden säädöllä, Muotokuvan valaistus, wide color capture valokuville ja Live Photo -kuville

  Videotarkkuudet

  1920 x 1080 (1080p) at 30 fps, 1920 x 1080 (1080p) at 60 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 120 fps, 3840 x 2160 (4K) at 30 fps, 3840 x 2160 (4K) 60 fps:llä, 3840 x 2160 (4K) 24 fps:llä

  Valolähde

  Retina Flash

  Ominaisuudet

  FaceTime HD camera, Exposure control, automaattinen kuvantasain, Animoji, Memoji, TrueDepth-kamera, Laajennettu dynaaminen alue videoille, Elokuvallinen videonvakautus

  Takakamera

  Anturin tarkkuus

  12 megapikseliä

  Anturityyppi

  BSI

  Optinen kuvanvakain

  Optical Image Stabilizer (OIS)

  Linssityyppi

  Laajakulmalinssi

  Linssin aukko

  F/1.8

  Objektiivin rakenne

  6 elementtiä

  Tarkkuuden säätö

  Automaattinen

  Optinen zoomi

  2

  Digitaalinen zoomi

  5

  Erityistehosteet

  Luonnollinen, High Key, Studio, Contour, Stage, Stage Mono

  Kameratilat

  Burst mode, Panorama, Time-lapse mode, Timer mode, keskitä näpäyttämällä, pystytila, Live Photos, Live-valokuvat vakaimella, Muotokuvatila edistyneellä bokeh-efektin ja syvyyden säädöllä, Muotokuvan valaistus

  HDR-tila

  Älykäs HDR

  Valonlähde

  True Tone quad LED -salama

  Videotarkkuudet

  1920 x 1080 (1080p) at 30 fps, 1920 x 1080 (1080p) at 60 fps, 1280 x 720 (720p) at 30 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 120 fps, 3840 x 2160 (4K) at 30 fps, 3840 x 2160 (4K) 60 fps:llä, 3840 x 2160 (4K) 24 fps:llä, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 240 fps

  Ominaisuudet

  Safiirikristallinen linssinsuojus, Cinematic-videotasapaino, Focus Pixels, Zero Shutter Lag, Automaattinen kuvanvakain, Playback-zoomi, Hybrid IR -suodatin, Valotuksen hallinta, melunvaimennus, geoetsintä, LTM (Local Tone Mapping), Stereotallennus, Continuous autofocus video, Ajastettu kuvaus vakautuksella, Slow Sync, wide color capture valokuville ja Live Photo -kuville, Kehittynyt punasilmäisyyden korjaustyökalu, Optinen kuvanvakautus videoille, Laajennettu dynaaminen alue videoille, Panorama (jopa 63 MP), HEIF-kuvankaappaus, äänen zoomaus

  Toinen takakamera

  Anturin tarkkuus

  12 Megapixel

  Anturin tyyppi

  BSI

  Linssityyppi

  Ultra-laajakulmalinssi

  Linssin avaus

  F/2.4

  Näkökenttä

  120 astetta

  Ominaisuudet

  5-osainen linssi

  Näyttö

  Tyyppi

  LCD-näyttö

  Tekniikka

  Liquid Retina HD display

  Näytön koko

  6.1"

  Näytön tarkkuus

  1792 x 828 pikseliä

  Pikselitiheys

  326 ppi

  Enimmäiskirkkaus

  625 cd/m²

  HDR

  Kyllä

  Kontrastisuhde

  1400:1

  Suojaus

  Fingerprint-resistant oleophobic coating

  Näytön kielet

  Tanska, hindi, heprea, unkari, Tshekki, kroatia, indonesia, thai, slovaki, Kiina (perinteinen), Kiina (yksinkertaistettu), Vietnamin kieli, Ukrainan kieli, Brasilian portugali, englanti, saksa, ranska, italia, norja, portugali, puola, suomi, ruotsi, venäjä, espanja, hollanti, kreikka, turkki, arabia, romania, katalaani, japani, korea, Malaiji, UK English, Yhdysvaltain englanti

  Ominaisuudet

  Dolby Vision, HDR10, True Tone -näyttö, Laaja värinäyttö (P3), haptinen kosketus

  Yhteydet

  Liitintyyppi

  Lightning

  Akku / paristo

  Tekniikka

  Litiumioni

  Nopea lataustekniikka

  Applen nopeasti lataava tekniikka

  Langaton lataus

  Yes

  Langattomat latausnormit

  Qi

  Akunkesto

  Toisto (video): jopa 17 h

  Toisto (langaton video): jopa 10 h

  Toisto: jopa 65 h

  Muuta

  Yhteensopivuusstandardit

  IEC 60529 IP68, HAC (Hearing Aid Compatible)

  Sisältyvät lisävarusteet

  Valaistus-USB-C-kaapeli

  Valmistajan takuu

  Takuu

  12 kk

  Asiakastuki

  Apple 0800 96372 | https://support.apple.com/fi-fi

  Tekninen tuki - konsultointi - 90 päivää

  Ympäristötiedot

  Vedenkestävyyden maksimisyvyys

  2 m

  Vähimmäiskäyttölämpötila

  0 °C

  Enimmäiskäyttölämpötila

  35 °C

  Toimintakosteus

  5 - 95 % (ei tiivistetty)