AppleiPhone 12MGJ53FS/A

 • Huippunopea 5G-yhteys: striimaa tarkkaa videokuvaa ja soita FaceTime-puheluita pienemmällä viiveellä kuin koskaan ennen
 • 6,1 tuuman valovoimainen Super Retina XDR -näyttö OLED-teknologialla tarjoaa upeat kontrastit ja värit
 • Kahden kameran järjestelmä yökuvausominaisuuksilla, muotokuvaefekteillä, älykkäällä HDR:llä ja Dolby Vision -videokuvauksella
 • Uusittu muotoilu ja entistä paremman kestävyyden takaava Ceramic Shield -rakenne

VäriMusta

Muisti64 Gt

Tämän tuotteen ostajalle

22-04-B2C-eshop-vaihtodiili-kampanja-ikoni-500x500prosentti
30 euron ekstravaihtohyvitys

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6,1"

   Näyttö

  • 12 MP

   Etukamera

  • 2 x 12 MP

   Takakameraa

  • Dolby Vision

   Videokuvaus

  iPhone 12

  5G-nopeus. A14 Bionic. Reunasta reunaan ulottuva OLED-näyttö. Ceramic Shield ja neljä kertaa edellistä sukupolvea parempi pudotus­kestävyys. Yötila jokaisessa kamerassa. iPhone 12:ssa on kaikkea.

  Ceramic Shield: olennaisesti kestävämpi

  Ceramic Shield -materiaalissa on nano­­kokoluokan keraami­kiteitä, jotka ovat itse asiassa kovempia kuin useimmat metallit. Kiteiden tyyppiä ja kiteytymisen astetta säätelemällä on kehitetty yhdistelmä, joka maksimoi keraamin kovuuden säilyttäen sen optisesti läpinäkyvänä.

  Kaksin­kertainen ionin­vaihto­­prosessi

  Kovan ja kestävän rakenteen lisäksi lasi on naarmunkestävä: takalasista tuttu kaksinkertainen ioninvaihtoprosessi tarjoaa oivan suojan säröjä, naarmuja ja päivittäisen käytön aiheuttamaa kulumista vastaan.

  Neljä kertaa parempi pudotus­kestävyys

  Näyttö ulottuu puhelimen reunaan saakka, mikä auttaa suojaamaan puhelinta vieläkin paremmin. iPhone 12 tarjoaa neljä kertaa edellistä sukupolvea paremman pudotuskestävyyden .

  iPhone ottaa 5G:stä kaiken irti

  iPhonen 5G on super­nopea. Voit ladata leffoja lennossa, striimata parempi­­laatuista videokuvaa tai puhua HD-laatuisia FaceTime-puheluita mobiili­­verkon kautta paljon pienemmällä viiveellä kuin ennen. Kaikki tämä onnistuu useammassa paikassa, sillä iPhone 12:n 5G-kattavuus on huippulaaja.

  iPhone 12 on suunniteltu 5G:tä varten

  Uudet antennit ja radio­komponentit saavuttavat korkean herkkyyden ja uskomattoman tehokkuuden. iPhone 12:een on myös lisätty reilusti kaistoja, jotta saat 5G:n käyttöösi useammissa paikoissa.

  Ohjelmiston optimointi

  Ohjelmistovalikoima aina apeista järjestelmä­tason sovellus­kehyksiin on optimoitu hyödyntämään 5G:tä. Monet apit hyödyntävät 5G:tä käyttämättä enempää virtaa.

  iPhone 12 säästää akkua älykkäällä datan­käytöllä

  iPhonessa 5G on paitsi nopeampi, myös älykkäämpi. Kun iPhone ei tarvitse 5G-nopeuksia, esimerkiksi tehdessään päivityksiä taustalla, se käyttää automaat­tisesti LTE:tä säästääkseen akkua. Mutta heti kun vauhdilla on väliä, esimerkiksi kun lataat lempi­sarjasi kokonaista kautta, iPhone 12 siirtyy 5G:hen. Voit tietysti asettaa 5G:n oletus­valinnaksi aina kun se vain on saata­villa.

  A14 Bionic - 11 biljoonaa operaatiota sekunnissa

  A14 Bionic venyttää mahdolli­suuksien rajoja esimerkiksi suorittamalla biljoonia laskutoimituksia Neural Enginellä sekä Dolby Vision ‑kuvaamisella, mihin edes ammattilaisten elokuva­­kamerat eivät pysty. Se on super­t­ehokas, mikä mahdollistaa erin­­omaisen akunkeston.

  Super Retina XDR -näyttö

  Selvästi enemmän kontrastia. Uskomaton väri­tarkkuus. Valtava harppaus pikselitiheydessä. Vau. OLED tarjoaa kirkkaammat kirkkaat kohdat, tummemmat mustat ja lisää tarkkuutta kaikessa mitä katsot. iPhone 12:n näyttö ulottuu aivan reunoille asti.

  Loistava loikka LCD:stä OLEDiin

  iPhone 12:ssa on kaiken­laisia mahtavia uusia ominaisuuksia, kuten 4k Dolby Vision ‑videokuvaus ja erittäin yksityis­­kohtaiset HDR-kuvat, joiden kokeminen vaatii edistyksellisen näytön. Joten sille kelpaa vain paras: Super Retina XDR ‑näyttö.

  1200 nitin HDR-kirkkaus ja 2 000 000 : 1 -kontrasti­­­suhde

  Toisin kuin LCD-näytöissä, joissa tausta­­­valo valaisee kaikki pikselit kerralla, OLED-näytön pikselit tuottavat itse oman valonsa. Ne voivat olla kokonaan pois päältä syvien mustien aikaan­­saamiseksi tai syttyä täyteen 1200 nitin enimmäis­­kirkkauteen HDR-sisältöä varten. Näin saavutetaan 2 000 000 : 1 -kontrasti­­suhde. Ero on dramaattinen.

  Kirkkaammat kirkkaat kohdat, tummemmat mustat

  Teksti­­viestit ja sähkö­­postit näyttävät huomattavasti terävämmiltä. Kaikki kuvasi ja videosi näyttävät todentuntuisilta. Elokuvien räjähdykset ja galaksien väliset taistelut näyttävät yksityis­­­kohtaisilta, super­kirkkailta ja täyteläisen tummilta juuri oikeissa kohdissa.

  Kahden kameran järjestelmä, joka toimii myös yöllä

  Sekä laajakulma‑ että ultra­laaja­kulma­­­kameroissa on nyt Yötila, joten saat erin­­omaisia kuvia hämä­rässä paremmin kuin koskaan. Uusi laaja­kulma­­kamera päästää sisään 27 prosenttia enemmän valoa. Otitpa kuvia päivän­­valossa tai kuutamon kajossa, saat ikuistettua aiempaa enemmän yksityis­kohtia ja värejä.

  Yötila tunnistaa, kun valo on vähissä ja käynnistyy automaat­tisesti. Se säilyttää kuvan kirkkauden ja ikuistaa kuvaan upean eläväiset värit. Vaikeat kuvat, kuten dramaattiset kuutamo­maisemat, onnistuvat helposti ja piirtyvät terävästi.

  Deep Fusion analysoi puoli­valoisassa tai hämärässä ympäristössä useita valotuksia ja loihtii esille mahdol­lisimman paljon yksityis­kohtia. Katso, miten eläviltä puun, kankaan ja kristallin tekstuurit näyttävät. Lisäksi ultra­laajakulma­kamera tarjoaa vaikuttavan perspektiivin.

  Yötila­selfiet - näytät upealta pimeässä

  Nyt myös etu­­­kamerassa on Yötila ja koko joukko muita upeita ominaisuuksia kuten d´Deep Fusion, älykäs HDR 3, Dolby Vision ‑kuvaus ja paljon muuta.

  Automaattisesti upeampaa: älykäs HDR 3

  Älykäs HDR 3 tasa­painottaa kuvan eri elementtejä tuoden esiin yksityis­kohtia kuvauskohteesta ja puista säilyttäen samalla taivaan syvän värin, jopa keski­päivän kirkkaudessa. Se tunnistaa kone­­oppimisen avulla kasvojen lisäksi ympäristön ja säätää tarvittaessa kuvan terävyyttä, värejä ja valko­tasapainoa.

  Älykäs HDR 3 ikuistaa jopa kirkkaassa valossa kuviin tekstuurit, ihon sävyt, värisaturaation ja yksityiskohdat, jotka tekevät kuvista toden­tuntuisia.

  Muotokuvatila rakastaa kasvoja

  Muoto­kuva­tila korostaa entistäkin taitavammin kuvaus­kohdettasi sumen­tamalla taustan tyylikkäästi. Tee loistavista kuvista vielä upeampia kuudella valo­­tehosteella, kuten Yläsävyvalo mono, Luonnollinen valo ja Studio­­valo.

  Hämärässä elävää kuvaa

  Miten äl­y­puhelimien korkea­­laatuisinta video­­kuvaa voi parantaa entisestään? Tekemällä siitä 27 prosenttia paremman hämärässä valaistuksessa. Voit nyt kuvata upean yksityis­kohtaisia videoita kellon­­aikaan katsomatta. Kaiken lisäksi Yötilassa on Timelapse-video­kuvaus. Laita iPhone tukevasti sopivaan paikkaan ja anna pitkien valotus­­aiko­jen hoitaa hommansa.

  iPhone 12 - kokonainen leffastudio taskussasi

  Nyt voit kuvata videota 4k HDR ‑tarkkuudella Dolby Visionilla. Editoi Kuvat-apissa tai iMoviessa, ja siirrä sisältö sitten TV:hen AirPlayn avulla, niin näet kaikki värit ja yksityiskohdat. Kokemus on alusta lähtien kuin elokuvissa.

  Tähän saakka Dolby Vision on ollut vain Hollywood-studioiden elokuvia ja TV-ohjelmia varten. Nyt voit kuvata, editoida ja toistaa videota Dolby Vision ‑muodossa iPhonellasi.

  60 kertaa enemmän värejä 10-bittisellä video­kuvauksella

  10-bittisen HDR-video­­kuvauksen ansiosta iPhone 12 -mallilla saa kuvattua nyt uskomattomat 700 miljoonaa väriä.

  Reaaliaikainen dolby vision ‑kuvaus

  Dolbyn kanssa kehitetty teknologia tarjoaa mahdollisuuden kuvata suoraan Dolby Vision ‑muodossa, kuva kuvalta.

  Dolby Vision ‑editointia älypuhelimella

  Editoit Dolby Vision ‑videoita helposti iPhonesi Kuvat-, iMovie‑ tai Clips-apissa heti kuvaamisen jälkeen. Luot mestari­­teoksia silmän­­räpäyksessä.

  Alusta loppuun Dolby Vision ‑muodossa

  iPhone 12:n käsittämättömän nopean sirun ansiosta voit kuvata jopa 30 FPS 4k Dolby Vision ‑videota. Editoi helposti juuri niin kuin olet tottunut, ja anna videosi sitten pauhata TV:ssä yhdellä napautuksella ja AirPlayn avulla.

  Yksityisyys vakiona

  iPhone 12 on suunniteltu pitämään tietosi turvassa. Face ID:n tiedot eivät koskaan poistu laitteeltasi eikä niitä kopioida iCloudiin eikä mihinkään muualle. iOS näyttää sinulle apin tietosuoja­­­käytännöt ennen lataamista. Kun käytät Apple Payta, luotto­korttisi numeroa ei jaeta kauppiaille.

  Maailman­­laajuinen kattavuus

  iPhone 12:ssa on jopa 20 5G-kaistaa ja 32 LTE-kaistaa, joten se tarjoaa laajan kattavuuden kaikkialla maailmassa.

  Lisätty todellisuus

  Tehokas A14 Bionic ‑siru herättää uusimmat lisätyn todellisuuden kokemukset eloon. Tutustu muinais­­esineisiin, pilko sammakko osiin tai kokeile vaikka uutta sohvaa AR-pikakatselun avulla.

  iPhone 12 - enemmän kuvia, vähemmän viivettä

  Napsitko kuvia vauhdilla? iPhone 12 sopeutuu nopeuteen älykkäästi ja tehostaa prosessointia, jotta saat kaiken talteen.

  Pidä kaksi puhelin­­numeroa

  iPhonessa on kaksi SIM-paikkaa, joista toinen voi olla eSIM. Sen ansiosta voit käyttää sekä omaa että työliittymää samassa iPhonessa.

  Tilaääni Dolby Atmosilla

  Ääni liikkuu ympärilläsi 3D-tilassa ja luo vaikutelman, että olisit itse tapahtumien keskellä.

  Kierrätetyt harvinaiset maametallit magneeteissa

  iPhone 12:n ja MagSafe-lisävarusteiden kaikissa magneeteissa käytetään 100-prosenttisesti kierrätettyjä harvinaisia maa­metalleja.

  iPhone_12_Pro_Gold_PDP_Image_Position-3__en-US

  Kestävyys

  Ceramic Shield -lasi ja neljä kertaa parempi pudotus­kestävyys

  iPhonen Ceramic Shield on kovempaa kuin mikään muu älypuhelimen lasi. iPhone 12:n näyttö ulottuu puhelimen reunaan saakka ja lasi on entistä naarmunkestävämpi.

  iPhone_12_Pro_Gold_PDP_Image_Position-6__WW-EN

  Kamera

  Entistä tarkempi kamera niin päivällä kuin yöllä

  Älykäs HDR 3 luo kuville yhä dynaamisempaa syvyyttä tärkeitä elementtejä kohtaan. Uudistuneessa etu-, laajakulma- sekä ultralaajakulmakamerassa toimiva Yötila luo entistä terävämpiä kuvia hämärässä.

  iPhone_12_Black_PDP_Image_Position-5_5G_WW-EN

  5G

  Erinomainen 5G-yhteys

  iPhoneen on suunniteltu uudet antennit ja radiokomponentit, joilla saavutettiin korkea herkkyys ja tehokkuus. Puhelimessa on myös enemmän kaistoja kuin missään muussa äly­puhelimessa, jonka ansiosta 5G toimii tehokkaasti yhä useammissa paikoissa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Tuotteen tyyppi

  Älypuhelin

  Valmistajan mallinumero

  A2403

  Koko tai muoto

  Kosketus

  Suojaus

  Pölytiivis, roiskevedenpitävä, vedenkestävä

  Leveys

  71.5 mm

  Syvyys

  7.4 mm

  Korkeus

  146.7 mm

  Paino

  164 g

  Rungon väri

  Musta

  Rungon materiaali

  Lasi, avaruusteollisuuden hyväksymä alumiini

  SAR-arvo

  0,99 W/kg (vartalo), 0,98 W/kg (pää), 3,8 W/kg (raaja)

  Matkapuhelin

  Tekniikka

  CDMA2000 1X / GSM / WCDMA (UMTS)

  Mobiilidatayhteys

  5G

  Palvelun tarjoaja

  Ei määritelty

  Käyttöjärjestelmä

  iOS 14

  Älykäs apuohjelma

  Siri

  Navigointi

  GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS

  SIM-kortin tyyppi

  Nano SIM, Elektroninen SIM-kortti (e-SIM)

  SIM-korttien lkm.

  Kaksois-SIM

  Maksutekniikka

  Apple Pay

  Input-tekniikka

  Multi-touch, kapasitiivinen

  Verkko

  Tiedonsiirto

  EDGE, EV-DO, HSPA+, DC-HSDPA, VoLTE, FDD-LTE, TDD-LTE, VoWiFi, Gigabitin LTE, LAA, 5G NR FR1

  2G-kaista

  GSM 850/900/1800/1900 / CDMA2000 1X 1900/800

  4G LTE-kaista

  Kaista 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, Kaista 12, Kaista 13, Kaista 17, Kaista 18, Kaista 19, Band 20, Band 25, Band 26, Band 28, Band 30, Band 32, Band 34, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Kaista 42, Band 46, kaista 48, Band 66

  4G LTE-taajuus

  FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 alempi, FDD 800 ylempi, FDD 800 DD, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 2300 WCS, FDD 1500 L, TDD 2000, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, TDD 3500, TDD 5150, TDD 3600, FDD 1700 - 2110 AWS-3

  5G NR-kaista

  N1, n2, n3, n5, n7, n8, n20, n28, n38, n41, n66, n77, n78, n79, n40, n25, n12

  5G NR-taajuus

  FDD 2100, FDD 1900PCS, FDD 1800, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 800, FDD 700APT, TDD TD 2600, TDD TD 2500, FDD AWS-3, TDD TD 3700, TDD TD 3500, TDD TD 4500, TDD 2300, FDD 1900, n12

  Langaton liitäntä

  NFC, Bluetooth 5.0, IEEE 802.11ax, Ultra-Wideband (UWB)

  Puhelinominaisuudet

  Puhelintoiminnot

  Kaiutinpuhelin, äänenhallinta, soiton ajastin, kokouspuhelu, lentotila, äänivalinta, värinähälytys

  Sensorit

  Kiihtyvyysmittari, ympäristön valon anturi, lähestymisanturi, kolmen akselin gyroanturi, digitaalinen kompassi, barometri

  Turvalaitteet

  Kasvontunnistus

  Lisäominaisuudet

  AirDrop-toiminto, Audio zoomitoiminto, MIMO-tekniikka, Wi-Fi-puhelu, iBeacon microlocation, QuickType keyboard, Night Shift, Apple TV -tuki (2. tai uudempi), Next-generation Neural Engine, Apple MagSafe, Express Transit-kortit varateholla, 4K HDR AirPLay peilaus, FaceTime HD (1080p), RTT/TTY-yhteensopiva

  Mediasoitin

  Tuetut digitaaliset äänistandardit

  Audible, MP3, FLAC, Apple Lossless, AC-3, AAC-LC, LPCM, HE-AAC, Audible AAX, Audible AAX+, suojattu AAC, EAC3, HE-AAC v2

  Tuetut digitaalivideostandardit

  M-JPEG, H.264, HEVC, MPEG-4 Part 2, HEIF

  Videon parannukset

  HDR with Dolby Vision, HDR10

  Äänen parannus

  Dolby Digital Plus sound, Dolby Atmos sound -tekniikka, Dolby Digital sound

  Suoritin

  Tyyppi

  Apple A14 Bionic

  Prosessorin ydinten määrä

  6 ydintä

  Muisti

  Sisäisen muistin kapasiteetti

  64 Gt

  Etukamera

  Anturin resoluutio

  12 megapikseliä

  Linssin aukko

  F/2.2

  HDR-tila

  Älykäs HDR

  Erityistehosteet

  Luonnollinen, Studio, Contour, Stage, Stage Mono, High‑Key Mono

  Kasvojen tunnistus

  Kasvojen tunnistus

  Kameratilat

  Burst mode, yötila, Live Photos, Muotokuvatila edistyneellä bokeh-efektin ja syvyyden säädöllä, Muotokuvan valaistus, Nopeutus (yötila)

  Videotarkkuudet

  1920 x 1080 (1080p) at 30 fps, 1920 x 1080 (1080p) at 60 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 120 fps, 3840 x 2160 (4K) at 30 fps, 3840 x 2160 (4K) 60 fps:llä, 3840 x 2160 (4K) 24 fps:llä

  Valolähde

  Retina Flash

  Ominaisuudet

  Automaattinen kuvantasain, Animoji, Memoji, TrueDepth-kamera, Elokuvallinen videonvakautus, laaja värien sieppaus valokuville ja Live Photo -kuvillle, Laajennettu dynaaminen alue videoille 30 flopisssa, QuickTake-video, Intervallivideo vakautuksella, Linssinkorjaus, Deep Fusion, Dolby Vision HDR -videotallennus, jopa 30 kuvaa/sek

  Takakamera

  Anturin tarkkuus

  12 megapikseliä

  Optinen kuvanvakain

  Optical Image Stabilizer (OIS)

  Linssityyppi

  Laajakulmalinssi

  Linssin aukko

  F/1.6

  Objektiivin rakenne

  7 elementtiä

  Tarkkuuden säätö

  Automaattinen

  Optinen zoomi

  2

  Digitaalinen zoomi

  5

  Erityistehosteet

  Luonnollinen, Studio, Contour, Stage, Stage Mono, High‑Key Mono

  Kameratilat

  Burst mode, Panorama, yötila, Live Photos, Muotokuvatila edistyneellä bokeh-efektin ja syvyyden säädöllä, Muotokuvan valaistus, Nopeutus (yötila)

  Kasvojentunnistus

  Kasvojen tunnistus

  HDR-tila

  Älykäs HDR

  Valonlähde

  True Tone LED -salama

  Videotarkkuudet

  1920 x 1080 (1080p) at 30 fps, 1920 x 1080 (1080p) at 60 fps, 1280 x 720 (720p) at 30 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 120 fps, 3840 x 2160 (4K) at 30 fps, 3840 x 2160 (4K) 60 fps:llä, 3840 x 2160 (4K) 24 fps:llä, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 240 fps

  Ominaisuudet

  Safiirikristallinen linssinsuojus, Cinematic-videotasapaino, Automaattinen kuvanvakain, Playback-zoomi, geoetsintä, Stereotallennus, Continuous autofocus video, 8 MP still-kuvien tallennus 4k-video, Ajastettu kuvaus vakautuksella, Slow Sync, wide color capture valokuville ja Live Photo -kuville, Kehittynyt punasilmäisyyden korjaustyökalu, Optinen kuvanvakautus videoille, HEIF-kuvankaappaus, äänen zoomaus, 100% Focus Pixels, maks. 3 x digitaalinen zoom videolle, QuickTake-video, HEVC (suorituskykyinen videokoodaus), Laajennettu dynaaminen alue videoille nopeudella 60 kuvaa/sek, Deep Fusion, Dolby Vision HDR -videotallennus, jopa 30 kuvaa/sek

  Toinen takakamera

  Anturin tarkkuus

  12 Megapixel

  Linssityyppi

  Ultra-laajakulmalinssi

  Linssin avaus

  F/2.4

  Näkökenttä

  120 astetta

  Ominaisuudet

  5-osainen linssi, Linssin korjaus

  Näyttö

  Tyyppi

  OLED näyttö

  Tekniikka

  Super Retina XDR Display

  Näytön koko

  6.1"

  Näytön tarkkuus

  2532 x 1170 pikseliä

  Pikselitiheys

  460 ppi

  Enimmäiskirkkaus

  625 cd/m²

  HDR

  Kyllä

  Kontrastisuhde

  2000000:1

  Suojaus

  Fingerprint-resistant oleophobic coating, Ceramic Shield

  Näytön kielet

  Tanska, hindi, heprea, unkari, Tshekki, kroatia, indonesia, thai, slovaki, Kiina (perinteinen), Kiina (yksinkertaistettu), Vietnamin kieli, Ukrainan kieli, Brasilian portugali, englanti, saksa, ranska, italia, norja, portugali, puola, suomi, ruotsi, venäjä, espanja, hollanti, kreikka, turkki, arabia, romania, katalaani, japani, korea, Malaiji, UK English, Yhdysvaltain englanti, Australian English, French Canadian, espanjalainen (Latinalainen Amerikka), kiina (perinteinen, Hong Kong), espanja (Meksiko)

  Ominaisuudet

  Dolby Vision, HDR10, True Tone -näyttö, Edge-to-Edge -näyttö, Laaja värinäyttö (P3), haptinen kosketus, Hybrid Log-Gamma (HLG), 1200 nitin enimmäiskirkkaus

  Yhteydet

  Liitintyyppi

  Lightning

  Akku / paristo

  Tekniikka

  Litiumioni

  Nopea lataustekniikka

  Applen nopeasti lataava tekniikka, Apple MagSafe langaton lataus

  Langaton lataus

  Yes

  Langattomat latausnormit

  Qi

  Akunkesto

  Toisto (video): jopa 17 h

  Toisto (langaton video): jopa 11 h

  Toisto (audio): jopa 65 h

  Muuta

  Yhteensopivuusstandardit

  IEC 60529 IP68, HAC (Hearing Aid Compatible)

  Sisältyvät lisävarusteet

  Valaistus-USB-C-kaapeli

  Valmistajan takuu

  Takuu

  12 kk

  Asiakastuki

  Apple 0800 96372 | https://support.apple.com/fi-fi

  Tekninen tuki - konsultointi - 90 päivää

  Ympäristötiedot

  Vedenkestävyyden maksimisyvyys

  6 m

  Vähimmäiskäyttölämpötila

  0 °C

  Enimmäiskäyttölämpötila

  35 °C

  Toimintakosteus

  5 - 95 % (ei tiivistetty)