Uutuus

XboxOne FIFA 23 -peli1094855

 • Mukana sekä miesten että naisten FIFA World Cup -turnaukset
 • Pelaa naisten seurajoukkueilla ensimmäistä kertaa EA SPORTS FIFA -pelien historiassa
 • Ikäraja 3 vuotta

VäriEi väriä

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  Xbox One FIFA 23

  FIFA 23 tuo koko maailman pelin pelikentälle, kun sekä miesten että naisten FIFA World Cup-turnaukset tulevat peliin julkaisun jälkeisinä päivityksinä, naisten seurajoukkueet on lisätty peliin ensimmäistä kertaa koskaan, mukana on crossplay-ominaisuuksia, jotka tekevät pelaamisesta ystäviä vastaan entistä helpompaa, ja peli sisältää uusia tapoja pelata suosikkitilojasi Xbox Onella.

  Nauti uudesta tavasta pelata ja rakentaa unelmajoukkuettasi FUT Momentsin ja uudistetun Chemistry-järjestelmän avulla FIFA Ultimate Team -tilassa, elä jalkapallounelmiasi Career Modessa, jossa voit määritellä persoonallisuuttasi pelaajana ja johtaa maailman kuuluisampia jalkapallonimiä.

  Tuo VOLTA FOOTBALL- ja Pro Clubs -tiloissa lisää persoonallisuutta pelikentälle uusilla mukautustasoilla sekä parannetulla katu- ja stadionpelaamisella. Miten tahansa pelaatkin, koe koko maailman peli yli 19 000 pelaajalla, yli 700 joukkueella, yli 100 stadionilla ja yli 30 liigalla – mukana ovat esimerkiksi UEFA Champions League, Premier League, uusi Barclays FA WSL ja Ranskan D1 Arkema – vertaansa vailla olevalla autenttisuudella FIFA 23 -pelissä.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

  Tekniset tiedot

  Pelin ikäraja: 3

  Takuu: 12 kk

  Asiakastuki: https://support.xbox.com/fi-FI/