Uutuudet

Alta löydät valikoimamme uusimmat laitteet. Valitse uutuuksista omasi ja maksa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja.

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Kokeile C Morea maksutta
  Liittymäasiakkaille

  Kokeile C Morea maksutta

  Liittymäasiakkaana katsot C Moren laatusarjoja ja leffoja veloituksetta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk, jonka jälkeen 8,95 €/kk (norm. 12,95 €/kk).

  Liiga-matsit etuhintaan
  Liittymäasiakkaille

  Liiga-matsit etuhintaan

  Näe kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi), Mestis, CHL sekä paljon muuta C More -suoratoistopalvelussa. Tilaa nyt C More Total+ liittymäasiakkaan etuhintaan 32,95 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

  Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 15.9.2022 ehjälle ja toimivalle laitteelle.

  Uusimmat laitteet kaikkiin tarpeisiin

  Olipa kiikareissasi uusi puhelin, tietokone tai tabletti, löydät uusimmat ja tehokkaimmat uutuusmallit valikoimastamme. Kurkkaa esimerkiksi uusimmat iPhone, Samsung GalaxyOnePlusHonorMotorola ja Xiaomi-puhelinmallit. Jos Applen tuotteet houkuttelee, kattaa valikoimamme myös muut Apple uutuudet.

  Tietokonevalikoimastamme löydät niin kannettavat tietokoneet, peliläppärit, pelipöytäkoneet ja pöytäkoneet. Huolehdi samalla laitteidesi tietoturva-asiat kuntoon. Suojaa nettiyhteytesi ja laitteesi Turvapaketilla. Kun tietoturva on kunnossa, voit surffata huoletta.

  Pelaamiseen löydät myös tehokkaat pelikonsolit, pelikuulokkeet ja ergonomiset pelituolit, pelihiiret ja pelinäppäimistöt.

  Jos uutuusmallit ovat jo hallussa ja kaipaat rinnalle jotain edullisempaa, Telia Outletista löydät valikoimastamme poistuvat laitteet reiluilla alennuksilla. Maksa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Voit myös hyödyntää Vaihtodiiliä muuttamalla vanhan laitteesi rahaksi.

  Telia Recycled -laitteiden valikoimastamme löydät kierrätetyt puhelimet, esimerkiksi käytetyt iPhonet, sekä käytetyt tabletit ja käytetyt älykellot. Käytetty puhelin on ekologinen ja edullinen vaihtoehto esimerkiksi lapselle ensipuhelimeksi.

  Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin